Veelgestelde vragen

Hieronder staan de belangrijkste vragen op een rij. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan gerust even contact met me op.

Jouw bruidsjurk: je draagt hem slechts één keer, maar toch, een kledingstuk waar je meer aandacht en zorg aan zult besteden is er niet! Je voorkeuren, je persoonlijkheid, je smaak, je stijl… je wilt jezelf herkennen in jouw droomjurk.

Couture is het op maat ontwerpen en maken van kleding die uniek is of in zeer lage oplage wordt gemaakt. Couturestukken worden letterlijk op je lijf gemaakt. Couture kan verschillende betekenissen hebben, namelijk: het vak van het op maat maken van kleding, maar ook de op maat ontworpen en gemaakte kleding zelf.

creëert jouw eigen unieke en exclusieve bruidsjurk. Helemaal volgens jouw ideeën. Of je die nu ontleend hebt aan een herinnering, een foto of een eigen ontwerp, in ons atelier vervaardigen wij in nauw overleg met jou, de bruidsjapon van je dromen. Op maat en in iedere denkbare stijl.

Laura van Rooij Bruidscouture is een ontwerpster voor bruidscouture en gelegenheidskleding. Iedere jurk is maatwerk, en daarom prijs is afhankelijk van het model, de stofkeuze, de hoeveelheid stof en de benodigde uren.

Wij maken exclusief voor jou een unieke creatie die helemaal beantwoordt aan al je wensen. Met veel aandacht voor jouw persoonlijkheid en oog voor detail! We zorgen voor een duidelijke prijsindicatie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kortom, we garanderen kwaliteit en exclusiviteit.
Prijsrange vanaf € 1500,- 

Natuurlijk kan je vrijblijvend een afspraak maken. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en werken daarom alleen op afspraak.
Zo hebben we alle tijd voor je en kan Laura in alle privacy je bruidsjurk ontwerpen.

In ons atelier zijn verschillende bruidsjurken aanwezig ter inspiratie en deze kunnen uiteraard ook gepast worden, zodat je kan zien wat jou het mooiste staat. Samen gaan we voor het mooiste resultaat.

Wij raden aan om niet teveel mensen mee te nemen naar de passessie. Onze voorkeur gaat uit naar maximaal 4 personen. Hoe meer meningen, hoe moeilijker je het jezelf maakt om een standvastige keuze te maken. Neem mensen mee die voor jou belangrijk zijn, de rest verras je op je trouwdag.

Je hoeft niets mee te nemen tijdens de eerste afspraak. Wij hebben alles in huis, van bruidsschoenen tot bruidslingerie en accessoires zoals bruidssluiers.

Je bruidsjurk wordt helemaal op jou maat gemaakt en dat kost tijd. Bovendien kan de levertijd van exclusieve stoffen soms een half jaar zijn. Wij adviseren je dan ook om ongeveer een half jaar tot een jaar een afspraak te maken om je bruidsjurk te laten ontwerpen.

Natuurlijk willen wij er alles aan doen wat mogelijk is, om voor jouw een prachtige bruidsjurk te ontwerpen. Ook op korte termijn. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Natuurlijk krijg je een stofstaal mee als je een bruidsjurk door Laura van Rooij Bruidscouture laat ontwerpen. Dat is immers fijn om te gebruiken voor het afstemmen van de kleur van zijn pak, of voor het uitkiezen van het bruidsboeket en het stylen van je bruiloft.

I have never seen Elegance go out of style