Werkwijze

AtelierWe beginnen met het bespreken van je wensen ten aanzien van kleur, stijl, stoffen en details. Alles is mogelijk in ontwerp en stofkeuze, waarbij jouw persoonlijkheid en gewenste uitstraling het uitgangspunt is.

 

Je wilt natuurlijk ook ervaren hoe het voelt om de bruid te zijn. Dat kan, want in ons atelier zijn bruidsjurken aanwezig ter inspiratie en om door te passen. Tijdens het passen van de bruidsjurken en het draperen van de stof om jouw lichaam ontstaat een nieuw ontwerp. Samen komen we tot jouw trouwjurk, die Laura voor je zal gaan schetsen en vervolgens ontwerpen.

 

Tijdens een tweede afspraak mag je de pastoile passen, een jurk van ongebleekt katoen, die wij ondertussen vervaardigd hebben. Je krijgt nu al een goed beeld van hoe je bruidsjurk eruit zal gaan zien. De laatste details waarover je mogelijk nog twijfelde, kan je nu zien en worden vastgesteld. Er kan nu ook een definitieve keuze gemaakt worden uit de zijdes, organza’s en kanten. Hierna gaan we aan de slag met jouw bruidsjurk!

 

Vervolgens is het tijd om je bruidsjurk te passen! Tijdens deze eerste pasafpraak kijken we zeer kritisch of alles goed zit. Soms is een extra pasafspraak nodig. Nadat wij de laatste handelingen hebben verricht, zoals het inleggen van de zoom, kom je een laatste keer je exclusieve trouwjurk passen! En kan je je prachtige bruidsjurk in een beschermende kledinghoes meenemen.

Every girl is dreaming of being a princess