Accessoires

Een bruidsjurk is niet compleet zonder accessoires. Laura van Rooij Bruidscouture adviseert wat het beste bij jou en je bruidsjurk past. Mooie hakken? Een petticoat? Een tas? Natuurlijk hebben we álles in huis om je outfit compleet te maken.

Onder een aantal jurken is het mooier een hoepel te dragen. De rok valt dan zoals het hoort te vallen en het draagt comfortabel. Van a-lijn tot fishtail tot baljurk, er is een geschikte hoepel voor ieder model.

En denk eens aan dé ultieme bruidsaccessoire; een handgemaakte bruidssluier van hetzelfde kant als de bruidsjurk.

Geef ons door wat jij leuk vindt en wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat jij wil.

 

Lingerie

Bruidslingerie is een belangrijke factor voor de uiteindelijke look van je bruidsjurk op jouw grote dag. Dankzij goede bruidslingerie krijgt je lichaam de perfecte pasvorm en laat je bruidsjurk daardoor net iets mooier vallen. Goede bruidslingerie corrigeert je lichaam en geeft steun. Je voelt het dat alles op de juiste plek zit en dat je bruidsjurk niet gaat verplaatsen.

Pretty lingerie makes it all better

 

 

Schoenen

Vivian Rainbow Elsa Coloures shoes Eindhoven Laura van Rooij BruidscoutureEen paar geweldige schoenen maakt jouw droomjurk helemaal compleet. Naast dat ze geweldig zijn moeten ze natuurlijk ook nog lekker zitten. Pijn aan je voeten op de mooiste dag van je leven wil je het liefst voorkomen. Voor iedere jurk is er wel een bijpassende schoen. Van sexy hoge stiletto’s tot comfortabele ballerina’s en van superhippe pumps tot echte klassiekers.

Laura van Rooij Bruidscouture heeft de collectie van Elsa Coloured Shoes in huis. Keuze genoeg, want de collectie Rainbow Couture & Rainbow club bestaat uit méér dan 150 bruidsschoenen.

In de Colour Studio van Elsa Coloures Shoes laten wij de schoenen handmatig inkleuren in de door jou uitgekozen kleur of door middel van een stofstaal van het kledingstuk.

Ook handtassen worden speciaal vervaardigd in de door jou uitgekozen kleur, voor een perfect matchende outfit. De Colour Studio leent zich ook uitstekend om je trouwschoenen na de trouwdag te laten kleuren. Zo kun je je schoenen toch doordragen.

Give a girl the right pair of shoes and she will conquer the world
– Marilyn Monroe –