Regelmatig krijg ik de vragen over weddingplanning, daarom geeft Marieke van ID-S weddingplanning jullie uitleg!

 

Is een weddingplanner iets voor mij?

“Weddingplanners zie je toch niet in Nederland?” “Ik hou zelf graag de touwtjes in handen!” “Ik heb geen groot budget om te besteden.” Als dit voor jou redenen zijn om de diensten van een weddingplanner niet in overweging te nemen, is het misschien toch verstandig om even verder te lezen!

Het beeld bestaat dat als je in zee gaat met een weddingplanner, de hele bruiloft voor je geregeld gaat worden. Dit is zeker een mogelijkheid, maar meestal is dit niet zo. Je kunt een weddingplanner beter zien als een bron van informatie en inspiratie, die je door de voorbereidingen heen loodst.

Zaken die je zelf leuk vindt om te doen regel je zelf en de dingen die je niet zo leuk vindt om te doen of waar je de tijd niet voor hebt, geef je uit handen. Een weddingplanner kan je bij alles adviseren maar jij bent natuurlijk diegene die de beslissingen neemt.

Kiezen voor een weddingplanner betekent niet automatisch een standaard traject. Natuurlijk kun je kiezen voor een complete begeleiding vanaf de start van de voorbereiding tot en met de trouwdag, maar je kunt ook gebruik maken van één los adviesgesprek. Erg handig om op weg geholpen te worden of wanneer je over iets twijfelt. Door de vaak jarenlange ervaring krijg je deskundig advies en wordt je geholpen om out-of-the box te denken. En wil je niemand van je gasten belasten met de taak van ceremoniemeester, dan kan je deze taak ook aan een weddingplanner overlaten zodat al je gasten alleen maar hoeven te genieten op de trouwdag. Met de hulp van een weddingplanner verkrijg je zeer waarschijnlijk inzichten die je voorheen niet had.

Met ID-S Weddingplanning uit Eindhoven kun je naast een adviesgesprek, een professionele ceremoniemeester of complete begeleiding ook kiezen voor een zelf samengesteld begeleidingspakket. Geheel naar eigen wensen en zeer budgetvriendelijk.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op www.ID-S.nl

Misschien is een weddingplanner dus toch iets voor jou, want iedereen kan goed advies gebruiken bij het organiseren van je mooiste dag!

 

Marieke van Seccelen
Weddingplanner

Weddingplanner